Bezoek ons

Kerkstraat 51

6374 HH Landgraaf

 

Maak een afspraak
045-5330897

 
 
Bereikbaar
Ma - Vr: 08:00 - 17:00
 
 

Over ons

Podotherapie Foot Comfort is sinds 1996 gevestigd in Landgraaf. Tot 2013 bestond deze praktijk onder de naam Podotherapie Hoenen. De praktijk is gevestigd in hetzelfde gebouw als de Benu apotheek in Waubach. Tevens is de praktijk geheel gelijkvloers en daarmee rolstoeltoegankelijk.
Vanaf 1 juni 2023 is Podotherapie Foot Comfort zijn krachten gaan bundelen met Podotherapi3 BV. Dit is een initiatief van Samenwerkende Podotherapeuten.
 
 

Visie

Podotherapie Foot Comfort Landgraaf streeft naar het aanbieden van een totaalaanbod van voetzorg, waarbij afstemmen van de zorg op de vraag van onze patiënten de hoogste prioriteit heeft. Continue verbetering, kwaliteit en specialisatie binnen alle onderdelen van de organisatie spelen een centrale rol. Een goede naam, tevreden patiënten, medewerkers en verwijzers die vertrouwen hebben in onze praktijk en een goede relatie met collegae binnen de zorg vormen de basis voor de toekomst van Podotherapie Foot Comfort Landgraaf.

 

Missie

Het is onze missie om als gezond bedrijf en vanuit een sterke positie in het zorgveld een professionele, prettige, kwalitatief hoogwaardige, lerende (werk)omgeving te scheppen voor zowel patiënten, medewerkers als toekomstige collega’s. Samen met de cliënt en collega’s in het zorgveld willen wij, zo effectief en efficiënt mogelijk, optimale behandelresultaten en een hoge klanttevredenheid bereiken. Wij investeren in onze organisatie en ons beleid om optimale zorg mogelijk te maken.
 
 

Onze therapeuten

 
 
 

Maurice Emonts

Podotherapeut

 
 
 

Kom bij ons werken!