Bezoek ons

Kerkstraat 51

6374 HH Landgraaf

 

Maak een afspraak
045-5330897

 
 
Bereikbaar
Ma - Vr: 08:00 - 17:00
 
 

Vergoedingen

Podotherapie wordt veelal vergoedt vanuit de aanvullende verzekering. Het eigen risico is hierop niet van toepassing en meestal heeft u geen verwijzing van de huisarts meer nodig.

Voorwaarde is veelal dat de podotherapeut aangesloten is bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP) en ingeschreven staat bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit is bij Podotherapie Foot Comfort het geval.

Sommige verzekeraars hebben een totaal bedrag voor voetzorg opgenomen, waar vanuit ook andere voerzorgverleners zoals de pedicure vergoed worden. Dit kan wel eens nadelig zijn voor de hoogte van de individuele vergoedingen wanneer u bij meerdere voetzorgverleners onder behandeling bent. Let hier op om verrassingen te voorkomen!

Podotherapie Foot Comfort heeft met alle zorgvuldigheid de informatie betreffende de vergoedingen verzameld. Desondanks zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele fouten. Controleer uw polis of neem contact op met uw verzekering om zeker te zijn de status van uw vergoeding.

 
 

Tarievenlijst


Leeg tekstblok